tiistai 19. marraskuuta 2019

Hokkus Pokkus: Taikoja tarpojaosaston retkellä!

Heipparallaa!

Vähän vajaa kolme viikkoa sitten Maahisten tarpojat viettivät viikonloppua halloween-teemaisen retken parissa lippukunnan kämpällä Siuntion Korpirauhassa. Retkellä opittiin yhtä jos toista noituuksista.

Retkelle saavuttiin perjantaina, teltat pistettiin kokoon ja maukkaan pinaattipannukakun jälkeen painuttiin pehkuihin lämpimään makuupussiin.
Keitto! (Kuva: Elina saarikoski)

Lauantaina herättiin jouluisen riisipuuron tuoksuun ja ensimmäinen ohjelma oli kokkisota, jossa ryhmille jaettiin satunnaiset ainekset ja niistä piti valmistaa maistuva lounas. Kokkisodan jälkeen lähdettiin noituus-aiheiselle suunnistukselle, jossa opimme ennustusta ja lumouksia.
Luonnon lumoissa! (Kuva: Elina Saarikoski)

Yhdellä rastilla taisteltiin jättihämähäkinverkkoa vastaan!
(Kuva: Mikko Suomi)

Pitkän kävelyn jälkeen oli hyvä syödä spagettia ja soijakastiketta, tai retken teeman mukaan AIVOJA! Sitten mentiin saunaan. Illalla kaiverrettiin vielä perinteiset halloweenkurpitsat.

Kurpitsat (Kuva: Jamilia Marcus)
Tarpojaryhmä Mymmelit kommentoi retkeä seuraavasti:
Kaikkein kivointa oli kurpitsojen kaiverrus. Hauskaa oli kun naapurin koira vieraili leirissä ja saimme rapsutella sitä. Toinen eläinvieras oli myös hiiri, joka eksyi puolijoukkuetelttaan vahingossa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hokkus Pokkus: Taikoja tarpojaosaston retkellä!

Heipparallaa! Vähän vajaa kolme viikkoa sitten Maahisten tarpojat viettivät viikonloppua halloween-teemaisen retken parissa lippukunnan kä...